Sofőr hírdetés átverések

Ezt a blogot azok az álláskeresők figyelmébe ajánlom akit vertek már át kamu, vagy ál hírdetésekkel, illetve azoknak is akik a más, és nem a maguk kárából szeretnének tanulni.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HTML

Baráth István 9.kerület Lónyai ut. 7 kapucsengő 0101

2008.10.27. 20:23 | Long | 4 komment

Ez a tipikus GYANUS hírdetés. Mint ahogy hírdeti kétféle lehetőség van vagy egyből kapsz telefonszámot, vagy várhatsz itt is fél évig egy neked megfelelőre. Szintén átad egy listát, de ahogy átfutottam ismerős hírdetéskre találtam az expressz-ről. Valószinű onnan kimásolt hírdetésekről van szó. De ez nem biztos. Szintén nincs telefonos elérhetőség.

Várom a hozzászólásaitokat, kinek van innen tapasztalata.

A bejegyzés trackback címe:

https://soforatveres.blog.hu/api/trackback/id/tr42735189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isvan 2008.10.29. 09:45:23

Kedves Hirdető!

Üdvözlöm önt, Baráth István közvetítő vagyok, már járt nálam, tehát ismer, és nem fizetett semmit. Azt is tudja, hogy soha semmire nem akartam rábeszélni! Továbbiakban nem tettem Ön elé KAMU ajánlatokat! Amit én kínálok, azok mind létező munkaajánlatok. Aktualitásáról azonnal meggyőződhet, vagy ha nincs ajánlatom, azt azonnal megmondom, de ha ennek ellenére Ön úgy dönt, hogy nem sajnál 5000 Ft egy hónapra, és megbíz a munka keresésével, amit természetesen az Ön rátermettségének, és képesítésének megfelel, akkor tudunk szerződést kötni. Tudom, sokallja a munkadíjamat, de én sokat teszek azért, hogy Ön állást találjon. Továbbiakban, hogy honnan szedem az ajánlatokat, az legyen teljesen mindegy lényeg, hogy én eleget tegyek a szerződésben vállaltaknak! Gondolom ezt Ön, sem gondolja másképp. Telefonos elérhetőséget pont azért nem adok meg, hogy szűrjem a sok link, és kamu embereket, akik csak az időmet rabolnák feleslegesen, és azok idejét is, akik személyesen megkeresnek! Akivel van szerződésem az, természetesen tudja a telefonszámom. Mint közvetítő mondom, azon komolyan el kéne gondolkodni az olyan hirdetésnek, hogy 280.000 Ft/hó személyautóra, azt hogy lehet elhinni? Nem a hiszékeny emberek adják a lehetőséget az átverésre? Ugye így van ez Ön szerint is, és gondolom, tudja, miről beszélek.
Annak, hogy a kamu közvetítők körébe bejegyzett, NEM ÖRÜLÖK! Főleg azért sem, mert nincs szándékom senkit sem becsapni. Több mint 600 hirdető megtekintette az Ön hirdetését, és én ott szerepelek, mint Kamu közvetítő!
Kérem, módosítsa a hirdetését, vagy vegyen le róla, belátása szerint.
Köszönöm.

Üdvözlettel: Baráth István

Long 2008.10.29. 10:02:22

Tisztelt Baráth István

Mint ahogy írtam hírdetése gyanus. mindenesetre 600-an látták akik álláskeresők még sem érkezett pozitív komment.
Nem fogok egy kommentet sem kitörölni innen. Ha valóban volt sikeres állásközvetítése akkor az is le lessz ide írva, illetve a negatív tapasztalatok is.
Erre szolgál ez a blog.

sanyi99 2008.10.30. 09:40:54

Sziasztok, csak annyit mondok, hogy a Baráth Úrnál tényleg valós ajánlatok vannak. Bárcsak minden közvetítő ilyen lelkiismeretes lenne. Nem kéne őt lehúzni ilyen megjegyzésekkel," Kamu". Mert Ő nem az! Az viszont igaz, hogy nagyon kevés a B kategóriára való ajánlata. Tulajdonképen a sofő C -nél kezdődik, de való igaz hogy nagyonsokan a B-vel próbálkoznak, amit tisztán látni a neten.
Szóval jó fej, de mindekinek ő sem járhat a kedvére.

attila68 2008.11.28. 09:59:58

Üdvözlök mindenkit! Én most keresnék sofőri munkát, csak elszomorít és csalódottá tesz ez a tény, hogy itt is megjelenhetnek csalók! Ez részemről csak feltételezés, nincs saját tapasztalatom ebben! Mint munkanélküli, nincs kidobandó pénzem, de mint minden, ez is pénzbe kerül, és áldoznék is rá ha van értelme!! (asszem ezzel mindenki így van) Jó lenne ha lenne olyan közvetítő, aki garanciát is tud válalni hogy az adott idő alatt lessz munkám, amennyiben mégsem, -az okok ismerete alapján- vissza kaphatom "befektetett" pénzem! Tud valaki ijen közvetítőt????
süti beállítások módosítása